고추장불고기

ENG|고추장불고기|Spicy Bulgogi

페이지 정보

작성자 주말에 뭐먹지?Weekend… 작성일20-06-23 00:00 조회28회 댓글0건

본문



#고추장불고기 #제육볶음 #Bulgogi

안녕하세요~
오늘은 불고기중에서도 고추장불고기를 만들어 봤어요. 생각보다 쉽죠??^^;;;
요즘 날이 더워 지치는데 이번 주말은 고추장불고기를 만들어 보는건 어떨까요??
hi~
Today, I made spicy bulgogi among bulgogi. It's easier than you think, right?^^;;;
How about making spicy bulgogi this weekend as the weather is hot these days?

?고추장불고기

?재료
돼지고기500g(앞다리살 얇은거), 양파 1/2개, 파, 청양고추 2개(기호에 맞춰), 식용유,
고추가루 2스푼, 설탕 1스푼, 고추장 2스푼, 마늘1스푼, 후추 조금, 진간장 3스푼

?만드는법
1. 고기를 간장, 후추, 마늘과 잘 버무려 잠시 냉장고에 넣어놉니다.
2. 양파와 파를 비슷한 크기로 썰어줍니다.
3. 청양고추도 썰어줍니다.(기호에 맞춰 사용합니다.)
4. 기름을 넉넉히 두른 팬에 고기를 볶아줍니다.
5. 고기가 70~80프로 익었을때 나머지 양념과 야채를 넣어줍니다.
6. 이때 물을 1/3컵 함께 넣어줍니다.
7. 물이 거의 쫄때까지 볶아주면 끝~~!!
8. 맛있게 먹습니다.

?Spicy Bulgogi

?Material
500g of pork (thin front leg meat), 1/2 onion, 2 green onions, 2 hot peppers (to suit your taste), cooking oil,
2 spoons of red pepper powder, 1 spoons of sugar, 2 spoons of red pepper paste, 1 spoons of garlic, a little bit of pepper, 3 spoons of soy sauce

?How to make
1. Mix the meat well with soy sauce, pepper, and garlic and put it in the refrigerator for a while.
2. Cut onions and scallions into similar sizes.
3. Slice hot pepper (use to suit your taste).
4. Stir-fry the meat on a well-greased pan.
5. When the meat is 70 to 80 percent cooked, add the rest of the seasoning and vegetables.
6. Add 1/3 cup water.
7. Stir-fry until the water is almost watery.
8. Enjoy your meal.

insta:juma.le
jumalemwomeogji@gmail.com
------------------------------------------------------
?Music provided by 브금대통령
?Track : Go Spring Outing - https://youtu.be/F02_DbrVoyU

?Music provided by 브금대통령
?Track : 맛있다 달고나커피 - https://youtu.be/lhgAmp0S-TU

?Music provided by 브금대통령
?Track : 알쏭달쏭 - https://youtu.be/Q_F3O2h0xrg
------------------------------------------------------------------------------------

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

Total 58건 1 페이지
게시물 검색
Copyright © www.iccmedia.co.kr. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz